درباره ما

درباره سازمان

شرکت تولیدی و دانش بنیان ارتقـــای صنعت خــــودروسازی کـــشور تولیــــد قطعات پیـــچیده ماشینــکاری

واحد آموزش

آموزش، ظرفیت و بینش علمی و فنی افراد را برای انجام تحقیقات کاربردی، اختراع و اکتشافات، افزایش و گسترش می دهد.یکی از جلوه های ایجاد نظم و انضباط در سازمان، شرح وظایفی است که برای افراد طراحی و تدوین شده است. آموزش،افراد را آماده می کند تا با علاقه بیشتر از تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته در تولیداستفاده کنند.در سازمان های تولیدی و صنعتی، انسان مهم ترین عامل تولید بوده و بر اساس نوع تکنولوژی، نوع تولید فرهنگ سازمانی و مجموعه عوامل سازمانی، روابط تولیدی را شکل داده که در قالب روابط صنعتی تبلور می یابد. برای ایجاد تعادل در روابط صنعتی چنین سازمان هایی، عوامل مختلفی دخیل هستند که باید به نوبه خود موردتوجه قرار گیرند ولی آنچه از همه مهم تر می باشد و نقش زیر بنایی و زاینده درتنظیم روابط دارد، آموزش و بالا بردن سطح آگاهی انسان های سازمان به طور جامع فراگیر است.براین اساس و باتوجه به نقش کلیدی و موثر آموزش در سازمان های تولیدی وصنعتی، در این مقاله سعی بر آن شده است که به تبیین نقش آموزش های شغلی وحرفه ای، آموزش شرح وظایف، آموزش عوامل تاثیر گذار بر کیفیت و کمیت محصول تولیدی و آموزش خانواده و آموزش های رفتاری و روابط انسانی پرداخته شود. بالا بردن آگاهی کارکنان سازمان ها در سطوح مختلف و به طورجامع ، شناخت را به دنبال داردکه این شناخت باعث افزایش بهره وری می شود.در توسعه منابع انسانی، به دنبال این هستیم که تک تک افراد سازمان به تکامل وً تعالی علمی، اخالقی رسیده و نهایتا ً تکامل سازمانی حاصل شود. مسلما نیازهای آموزشی مدیران و کارکنان سازمان از اهمیت به سزایی برخوردار است و موفقیتایشان در آموزش ها، بستگی به میزان دانش، مهارت و توانمندی آنها دارد. بنیان توسعه در مفهوم عام آن بر اساس آموزش و پرورش استواراست. آموزش و پرورش زیربنای توسعه منابع انسانی و اولین عامل توسعه دهنده کشورها است.

آموزش های شغلی و تخصصی

وقتی افراد سازمان در مشاغل خود از نظر تخصصی و حرفه ای آموزش ببینند کارخود را به نحو مطلوبی انجام می دهند و این امر موفقیت فرد را به دنبال خواهدداشت. زمانی که افراد موفقیت را لمس و تجربه کردند، احساس خوشحالی و شوق به آنها دست می دهد و این خوشحالی انگیزه را برای کار کردن تقویت می کند. عکس این هم صادق است، یعنی اگر فرد یا افرادی از نظر تخصصی مهارت الزام را نداشته باشند و یا آموزش کافی و مداوم ندیده باشند، کارشان را بطور ناقص انجام می دهندو این کار ناقص موجب می شود که فرد شکست و عدم موفقیت را تجربه کند واحساس سستی در فرد تقویت شده و انگیزه های او کاهش یابد.

کاهش انگیزه موجب می شود که انتظارات سازمان برآورده نشود و در نتیجه تیرگی روابط و اختالفات بین فرد و سازمان شروع شود، بر عکس وقتی فرد آموزش دیده با کار خوب و انگیزه کافی انتظارات سازمان را عملی نماید به تنظیم روابط کمک کرده است.

آموزش شرح وظایف

یکی از جلوه های ایجاد نظم و ارتباط در سازمان، شرح وظایفی است که برای افرادطراحی و تدوین شده است و این انضباط، زمانی به معنای واقعی درونی می شود که افراد شناخت کافی و عمیقی از شرح وظایف خود داشته باشند. تجربیات نشان داده است که بسیاری از سوء تفاهمات و بروز اختلافات بین فرد و سازمان ناشی از عدم آگاهی عمیق و همه جانبه از شرح وظایف شغلی است.

منظور از شناخت شرح وظایف این نیست که مهارت انجام کارهای پیش بینی شده را کسب کنند چرا که این مورد در بخش آموزش های شغلی و تخصصی تامین می گردد، بلکه هدف از شناخت شرح وظایف، حدود کار و عمق کارهاست که بایدً کامل شناخته شود.

آموزش قوانین و مقررات

قوانین و مقررات، نقش عمده ای در تقویت روابط کاری سالم دارند. ابزاری که به وسیله آن می توان نظام روابط صنعتی را تنظیم کرد قوانین و مقررات است و بایستی شناخت کافی از قوانین و مقررات و نحوه استفاده از آنها بوجود آید و فرد و سازمان به وحدت نظر در مورد کاربرد و رعایت مقررات برسند.

در مجموعه های تولیدی خصوصا مجموعه های نساجی، مشاهده نموده ام که ریشه بسیاری از اختلافات و سوء تفاهمات از بعد روابط کار، در ناآگاهی از قوانین و مقررات بوده و این امر موجب اختلاف بین فرد و سازمان شده است. معمول اختالف زمانی بروز می کند که توافق بین افراد در سازمان، کارساز نیست و عاملی بایستی اظهارنظر قطعی کند، که این عامل، قانون است.

آموزش های رفتاری و روابط انسانی

آموزش های رفتاری موجب می شود تا افراد در زمینه های مدیریت و رهبری چیزهایی را فرا گیرند و با مهارت های خاص آشنا شوند. برای مثال: شرکت هامی توانند دوره هایی جهت افزایش وفاداری، احساس مسئولیت، گوش کردن به حرف دیگران، پذیرفتن تغییرات و نیز کارکردن در سیستم های جدید برگزار نمایندو محور آموزش های مذکور، آموزش روابط انسانی، روابط افراد در محیط کار،احساسات و رفتار با دیگران باشد به نحوی که ارتباط سالم در محیط سازمانی باعثکاهش سوء تعبیر شود.

این روش خصوصا هنگامی به نتیجه می رسد که مخالفت، به علت کمبود اطلاع رسانی یا ضعف ارتباط باشد. در آموزش های رفتاری و روابط انسانی عمدتابه دنبال این هستیم که افراد از طریق برقراری ارتباط با خود، دیگران و جمع ،به تنظیم روابط سازمان بپردازند. ابزارهای سازگاری فرد با محیط اطرافش همان نگرش های اوست.

واحد تحقیق و توسعه

تحقیق و توسعه اغلب اولین گام در فرآیند توسعه کسب و کار است. نقش بخش تحقیق و توسعه، زمانی که پای نوآوری و توسعه محصول یا اصلاح و بهبود فرآیند به میان می آید، حیاتی است. با پیروی از این اصل، شرکت ما سعی دارد با استفاده از آخرین مهارت ها و دانش روز دنیا و با بکارگیری تیم متخصص خود به دنبال طراحی و ساخت ماشین آلات جدید و یافتن روش های نوآورانه برای ارتقا و بهبود محصولات فعلی خود پیشروی کند، که در نتیجه رانندگی ایمن و راحتی را برای مشتریان خود رقم بزند.

اهداف واحد تحقیق و توسعه:

تولید محصول یا محصولات جدید و ارتقای کیفیت
تولید دانش نوین به منظور توسعه محصولات و بهینه ­سازی فرآیندها
بازدهی سریع سود، بهبود سریع عملکردها
کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار و ارتقای میزان خوداتکایی
مشارکت قوی در جریانهای دانش و یادگیری
ارتقای بازدهی فعالیت­ نیروی انسانی که نهایتا باعث افزایش درآمد افراد نیز می­گردد
افزایش نیروی رقابتی در عرصه­ های داخلی و خارجی و حضور فعال در بازارهای جهانی
تحقیقات در راستای کاهش ضایعات تولیدی و یافتن راهکارهای هوشمندانه برای کاهش هزینه تولید

تصاویر واحد تحقیق و توسعه

اهداف شرکت
اهداف شرکت
اهداف شرکت

واحد کنترل کیفیت و آزمایشگاه

شرکت پارت صنعت اقدام به تجهیز واحد آزمایشگاهی خود با پیشرفته ترین و بروزترین ابزارآلات اندازه گیری و دستگاههای نظیر دستگاه وی ام ام، دستگاه کشش و فشار1 تن ،دستگاه کشش و فشار 15 تن ،دستگاه سختی سنج میکرو ویکرز ،دستگاه سختی سنج راسول ،دستگاه شادوگراف ، تستر اسپری نمک ،زبری سنج ،مجهز نموده و همواره به دنبال ارتقای سیستم کیفیت خود برای عرضه ی هرچه بهتر محصول خود به مشتری می باشد.از وظایف واحد کنترل کیفیت این سازمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بازرسی و کنترل کیفیت مواد ورودی برای محصول موردنظر با استفاده از آزمایشات و تجهیزات مورد تایید و کالیبره شده
  • نظارت مداوم و کامل بر فرآیند تولید
  • ارزیابی کیفیت محصول خروجی و استخراج داده کیفیت و تجزیه و تحلیل آن
  • اجرای منظم کالیبراسیون تجهیزات، پایش و اندازه گیری و آزمون در تولید و کنتل کیفیت
  • تحقیق برای دستیابی به آخرین استانداردهای بازرسی و طرح های نمونه گیری و زمینه سازی برای استفاده آن ها در سازمان
  • آموزش پرسنل تولید در امور مربوط به کیفیت
  • پیدا کردن عدم انطباق در محصول
  • انجام این اقدامات موجب بهره وری سازمان، کاهش هزینه ها و قیمت تمام شده، افزایش اعتماد و رضایت مشتری، افزایشسهم بازارو توان رقابت پذیری در بازار می باشد.

شرکت پارت صنعت در سال 1399 موفق به کسب گواهینامه 16949 IATF گردیده است.پایه سیاست کیفی ما، نداشتن مشکل کیفی در تمام مراحل تولید، مونتاژ و استفاده از محصولاتمان می باشد.بر این اساس تمامی ابزارهایی کیفی مورد نیاز بر اساس استاندارد بین المللی IATF استقرار یافته است و بهبود مستمر سیستم کیفی بر اساس بازخوردهای دریافتی از مشتریان و محصولاتمان در عرصه مصرف، در سرلوحه فعالیت ھای سازمان می باشد.

اهداف شرکت
اهداف شرکت